lauantai 19. syyskuuta 2015

Nykyhetken muoti

Kuten aikasemmin kerroin niin tämän syksyn hiusväri trendit koostuu viileistä metallisista väreistä. Myös luonnolliset värit kuuluvat nykyhetken hiusmuotiin miehillä että naisilla. Kauniit luonnolliset ruskeat ja viileät vaaleat ovat varmasti monen mieleen, etenkin miehet haluavat luonnollisia lopputuloksia, jotka korostavat miesten hiusten omaa väriä sekä peittää harmaita. Värjäystekniikoissa ollaan tarkkoja siinä, miten hius laskeutuu luonnostaan esim, todella heleästi liukuvat liukuvärit ovat haluttuja.
 Leikkauksissa pyritään ilmavuuteen ja liikkuvuuteen, rikottuja pitkiä polkkia näkee todella monella. Pitkissä malleissa hiukset halutaan leikata luonnolliseen muotoon. 
Kampauksissakin keskitytään yksinkertaisuuteen mm. löysät letit, ponnarit, nutturat ja puolinutturat sekä kevyet kiharat ja laineet ovat erittäin suosittuja. Jakauksissa käytetään kevyttä sivujakausta ja perinteistä kesijakausta. 

 Itse pidän kovasti tästä trendistä! Viileät vaaleat on niin mun mieleen! Itsellänikin on vaalea latva, tavoite saada harmahtavaksi. Yksinkertaiset kampaukset kuuluvat mun joka päiväseen elämään ja rikotut polkat on todella hyvännäköisiä, harkitsen kokoajan itselleni sellaista. Näistä väriehdotuksista voisin kokeilla vaikka jokaista, ovat niin nättejä. 



Vaatetuksessakin pyritään yksinkertaisuuteen, mutta halutaan silti näyttää tyylikkäältä. Tänä talvena tulemme varmasti näkemään erilaisia pörröisiä kuoseja mm. takkeja, liivejä, myssyjä ja huiveja. Metallinsävyt toistuvat useassa otteessa, sekä musta, ruskea ja valkoinen. Pörrötakit ovat usean naisen ykköshankinta ja siihen voi helposti yhdistää ne kaikista varmimmat mustat pillifarkut sekä mustat saapikkaat, miksei nilkkuritkin. Myös ihanan värikäs 70- luku näkyy tänäsyksynä voimakkaasti, luvassa on hapsuja, boheemeja, ponchoja ja mokkanahkaa! Luvassa on myös röyhelöitä ja optisia kuoseja!
  Miehet suosivat tänä syksynä/talvena todella väljiä villakangastakkeja, löysiä kangashousuja, villapaitoja ja pooloja, joiden kanssa käy nauhalliset nahkakengät. Pääväreinä käytetään ruskeaa, harmaata, tummansinistä ja mustaa. Miesten asusteissa viime vuodelta jatkaa nahkaiset laukut ja reput.

Itse en jaksa juuri ollenkaan miettiä, mitä puen päälleni. Tyylini koostuu rennoista villapaidoista, villatakeista, raidoista, ruuduista ja sen sellaisista ja tykkään käyttää niitä ylläni. 70- luku ei väritykseltään näy mun vaatekaapissa, mutta tykkään hapsuista laukuissa että paidoissa. 


Kuvat lainattu google kuvahausta, tekstiin sain inspiraatiota suurimmaksi osaksi KC professionalin ja Flouncen sivuilta!

1 kommentti:

  1. Mukavasti kirjoitettu ja saa hyvän yleiskuvan tämän hetken trendeistä!

    VastaaPoista