tiistai 1. syyskuuta 2015

Miraculosan näytös 31.8

Oltiin eillen katsomassa miraculosan näytöstä ja tälläkertaa tykkäsin paljon, koska metallinsävyt ovat omia lemppareita. Näytös oli mielenkiintoinen ja aika kattava. Näytöksestä ei juuri oppinut mitään, kun ei nähnyt kunnolla, mutta tulin kuitenkin tietoiseksi Olaplexistä, loistava vaalennus ja sopii kaikenkuntoisille hiuksille.

Tämän syksyn ja talven väritrendit ovat hyvin metallisia joita nähdään hiuksissa ja tyylissä. hopeiden sävyjen lisäksi väreihin kuuluu ruusukulta, pronssi ja messinki. Näillä väreillä saadaan hiuksiin hehkuvaa lämpöä ilman keltaisuutta. Värjäyksissä käytettiin mm. Blocking-, Sliding-, ja Balayage - tekniikoita. 



Kuvat on otettu KC:n nettisivuilta.


Leikkauksissa on tarkoitus luoda hiuksiin tuuheutta, ilmavuutta, muhkeutta ja liikkuvuutta. Lyhyiden hiusten värjäyksissä ja leikkauksissa korostuu teknisyys toisin kuin pitkissä hiuksissa kerroksellisuus ja rikkonaisuus.



Metallisia värejä saadaan KC- velvety ja Ultimate- värisekoituksilla tai esivaalentamalla hiusta. Käyttämällä Olaplex- tuotteita jokaisen värjäyksen yhteydessä, maksimoidaan hiuksen kiilto. Hyväkuntoinen Olaples-käsittelty hius tuo myös intensiiviset metallinsävyt esille parhaalla mahdollisella tavalla. 




1 kommentti:

  1. Minä en kyllä usko ettet oppinut näytöksestä mitään! mites ne väritekniikat? Niitä kannattaa kyllä kokeilla.

    VastaaPoista