torstai 24. syyskuuta 2015

ELUMEN koulutus

Elikkä meillä oli eillen elumen koulutus. Koulutuksessa käytiin läpi teoriaa elumenista, sen käytöstä ja toimivuudesta, sekä pääsimme kokeilemaan elumenia malleille. Olin myös itse mallina. Tarkoitus oli saada loputkin keltaiset pois ja saada hiuksiin viileyttä ja harmautta.

Elumen toimii toimii täysin fysikaalisesti, ilman vetyperoksidia, PPD tä ja ammoniakkia. Korjaa hiuksen suomukerrosta antaen upean kiillon ja elon. Sopii erinomaisesti allergisille ja herkistyneille.  Elumen tarrautuu hiukseen magneetin tapaisesti, hiuksissa olevat varaukset ovat plus merkkisiä kun taas elumenissa varaukset ovat miinuksia. Erittäin vaurioituneessa hiuksessa saattaa myös olla miinuvarauksia, mutta kun käytät Elumen PREPARE ainetta ennen värjäystä niin tarttuvuus on paljon parempi.  Itselläni oli todella huonokuntoinen hius joten käytimme sitä.  Kokemuksena toi oli aika hykähdyttävä ja jo ennen värjäystä olin hieman paniikissa! Väri ei tarttunut tasaisesti hiuksiini, sinne tänne jäi vaaleita kohtia eikä tyveni juuri viilentynyt yhtään. Ehkä teimme virheen, ehkä elumen ei sovi hiuksilleni, mutta kannattaa sitä silti kokeilla!



Kuva lähtötilanteesta.




Hiuksiin päätettiin laittaa koko pituudelta 10@sv Ja na@2. Tyvini on tumma, mutta elumen toisi tyveen viileyttä. Ensimmäiseksi hiukset pestiin shampoolla ja Elumen PREPARE aineella, jotta hiuksissa olevat miinusvaraukset muuttuisivat plusvarauksiksi. Hiukset kuivattiin ja kun väri on levitetty, anna vaikuttaa 30min, lämmössä 20min.  Hiukset pestiin shampoolla 2 kertaa ja sen jälkeen LOCK aineella joka lukitsi värin hiukseen.


Kuva lopputuloksesta





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti