maanantai 14. joulukuuta 2015

Ehostustehtävä


Tarkoituksen oli tehdä heleä päivämeikki. Asiakas kuitenkin halusi korostaa huuliaan, niin valittiin siihen kirkkaanpunainen huulipuna. Luomiin laitettiin haalean ruskeaa väriä ja todella ohut rajaus, joka myös sopi asiakkaalle eli Emmille.

Aloitin meikin tekemällä meikkipohjan jonka tein Natural Beige ja Warm Olive sävyillä, tummuusasteet 2. Meikkipohja jäi kuitenkin hieman lämpimäksi, joten olisi pitänyt valita hieman vaaleampi sävy. Silmänalusille laitoin sinisyyden poistajaa tummuusasteella 2 ja pariin punaiseen läiskään punasuuden poistajaa tummuusasteella 3. Lopuksi puuteri.

Kulmiin ei tarvinnut laittaa paljoo väriä, Emmillä on luonnostaan tummat kulmakarvat, vähän vain korostettiin tumman ruskealla.

Luomien sisänurkkiin laitettiin luunvaaleaa antamaan valoa, luomen keskelle ja ulkonurkkaan laitettiin viileänja melko vaalean ruskeaa . Ulkonurkkaan laitettiin hieman tummeampaa ruskeaa ja häivytettiin reilusti ettei jäisi liian tummaksi. Lopuksi tein ohuen mustan rajauksen.
 Huuliin valittiin siis kirkkaan punainen. Se sopi Emmin tyyliin. Rajattiin huulet ja levitettiin väri.

Poskiin valittiin semmonen haalean punainen, aika viileä ja ehkä vähän rusehtava. Sekään ei saanut jäädä kovin tummaksi. 

Arvosanaksi antaisin H. Meikki onnistui melko hyvin, rajaukset mm. silmissä ja huulissa jäi hieman epätasaisiksi ekalla kerralla, mutta saatiin onneksi tasoitettua.

Sitten vielä ennen ja jälkeen kuvat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti